FST MAGNETO M (HITAM)

BAJU SOKONGAN TULANG BELAKANG Size: M(25-36INCI)
M(25-36INCI)
Colour: HITAM
HITAM
In Stock
 
Add to Cart
VIDEO
DETAILS

--------------------------
FST MAGNETO 
-------------------------- 
() DIPERBUAT DARI NEOPRONE
..ringan dan mudah dibawa ..bro rasa lebih selesa dan hangat apabila memakainya dan yang bestnya orang pun tak perasan bila kita memakai di dalam baju ..

() BAGAIMANA IA BERFUNGSI ..
Terapi magnet telah lama digunakan oleh budaya kuno dan moden sebagai satu cara untuk melegakan sakit otot & sendi, meningkatkan peredaran, dan melegakan ketegangan, kesakitan dan kekejangan.

() ADA MAGNET POSTUR CORRECTOR
Magnet postur Corrector mempunyai 10 magnet tertanam di sepanjang tulang belakang dan di kawasan lumbar dan selesa luas empuk tali sekitar bahu.

() BELT DI BAHAGIAN PINGGANG .. Ia membantu bro jaga pinggang trutama bila time buat kerja berat ,.jadi bro tak perlu risau2 lagilah dengan masalah tu ..
() PENAMPAKLAN STYLO APABILA MEMAKAINYA ..sape tak nak nampak macho kan .. lagi2 kalau lalu depan perempuan .. mesti nak berjalan badan tegap begitu .. malu lah bro jalan depan aweks …pun bongkok2 kan … hehe ..

Utk hari ini , saya ada OFFER SPECIAL.
=================================
APA TUNGGU LAGI!

=================================
saya fakhrullah dari SYARIKAT FNS MARKETING SDN.BHD.
NO PENDAFTARAN PERNIAGAAN : 1207159-T
Cod di area SENAWANG NEGERI SEMBILAN

PHOTOS
back to top ⤴